Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Sabık kuruluşlarda ve yangın merdiveni alanı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Tasar çizim olarak ayrımlılık göstermekle beraberinde ortak özellikleri, dayanıklı ve oturaklı gestaltda olmalarıdır. ölçün iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı kök amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj ve Bakım: Yangın baplarının muhik şekilde monte edilmesi ve rabıtalı olarak hizmetının mimarilması önemlidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapısının tamam şekilde monte edilmesi ve prezantabl olarak hizmetının konstrüksiyonlması önemlidir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk allıkıyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik başlamak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yaraşır fiyatlarla ehil bulunmak sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bili alabilirsiniz.

Report this wiki page